Foto – Bonappetit.lv

Šokolādes un biešu kūka 0

Pagatavošana

Formu ietaukot. Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 175 grādiem.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Bietes notīrīt un sasmalcināt uz smalkās rīves. Ja bietes ir jaunas, tad lieko šķidrumu labāk nospiest.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šokolādi izkausēt ūdens peldē.
Cukuru, olas un augu eļļu uzputot līdz masa kļūst gaiša. Pievienot vaniļas ekstraktu, izsijātus miltus, sāli un mandeles un prātīgi sajaukt. Masai pievienot šokolādi un bietes un vēlreiz kārtīgi sajaukt.
Masu pārlikt sagatavotā formā un cept krāsnī apm. 35-40 min. Ja augša sāk plaisāt, tad labāk to apsegt ar folliju. Kūkas gatavību pārbaudīt ar koka irbulīti.
Izņemt kūku no cepeškrāsns un ļaut atdzist 5-7 min. Izņemt no formas un pilnībā atdzesēt.
Pagatavot glazūru: šokolādi izkausēt ūdens peldē. Istabas temperatūras krējumu uzputot ar pūdercukuru, peivienjot mazliet atdzesētu izkausēto šokolādi. gatavu glazūru uzmērēt kūkas pamatnei un ar lāpstiņu vai nazi izlīdzināt. Pēc 15-20 min. kūku var pasniegt.
Avots – laperla-foto.livejournal.com
Recepti piedāvā

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.