Foto – Bonappetit.lv

Šokolādes desa “Brunete” ar pistācijām 0

Pagatavošana

Sākumā, sakultas olas un cukuru katliņā kausē uz lēnas uguns. Tad pievieno sviestu un turpina sildīt. Kamēr kūst sviests, citā traukā sadrupina cepumus, sasmalcina pistācijas un sagriež marmelādi. Izkausētajai masai pievieno kakao! Visu laiku maisa sildot to līdz parādās pirmie burbuļi. Tad pievieno cepumus, pistācijas un marmelādi. Visu kārtīgi samaisa. Masai jābūt biezai, ja tā nav, tad jāpievieno vēl cepumi un rieksti. Masu kārto folijā (vai pārtikas tīklā) un tinot veido desu. Satīto rullīti ievieto ledusskapī un atstāj tur uz vairākām stundām.

Reklāma
Reklāma
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.