Foto – Bonappetit.lv

Šokolādes desa “Brunete” ar pistācijām 0

Pagatavošana

Sākumā, sakultas olas un cukuru katliņā kausē uz lēnas uguns. Tad pievieno sviestu un turpina sildīt. Kamēr kūst sviests, citā traukā sadrupina cepumus, sasmalcina pistācijas un sagriež marmelādi. Izkausētajai masai pievieno kakao! Visu laiku maisa sildot to līdz parādās pirmie burbuļi. Tad pievieno cepumus, pistācijas un marmelādi. Visu kārtīgi samaisa. Masai jābūt biezai, ja tā nav, tad jāpievieno vēl cepumi un rieksti. Masu kārto folijā (vai pārtikas tīklā) un tinot veido desu. Satīto rullīti ievieto ledusskapī un atstāj tur uz vairākām stundām.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.