Foto – Bonappetit.lv

Šokolādes desa “Brunete” ar pistācijām 0

Pagatavošana

Sākumā, sakultas olas un cukuru katliņā kausē uz lēnas uguns. Tad pievieno sviestu un turpina sildīt. Kamēr kūst sviests, citā traukā sadrupina cepumus, sasmalcina pistācijas un sagriež marmelādi. Izkausētajai masai pievieno kakao! Visu laiku maisa sildot to līdz parādās pirmie burbuļi. Tad pievieno cepumus, pistācijas un marmelādi. Visu kārtīgi samaisa. Masai jābūt biezai, ja tā nav, tad jāpievieno vēl cepumi un rieksti. Masu kārto folijā (vai pārtikas tīklā) un tinot veido desu. Satīto rullīti ievieto ledusskapī un atstāj tur uz vairākām stundām.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Viena neparasta detaļa Melānijas Trampas vēstulē Putinam raisa mežonīgas spekulācijas
Veselam
Kam tas ir kaitīgs? Eksperti nosaukuši trīs cilvēku grupas, kurām vajadzētu izvairīties no skābā krējuma
Krimināls
VIDEO. Tieši pirms pirmā septembra kanalizācijas akā atrod mammu ar divām meitiņām: ir spekulācijas par baisu noziegumu 13
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.