Foto: Aija Geida

Šokolādes desa kā bērnībā 0

Sastāvdaļas
• 400 g sviesta cepumu
• 400 g iebiezinātā piena ar cukuru
• 180 g sviesta
• 4 ēdamkarotes kakao
• 120 g marmelādes
• 2 ēdamkarotes brendija

Reklāma
Reklāma
“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
Negaidīti atcelts Maestro koncerts… Raimonda Paula ģimene atklāj iemeslu
“Pretīga vieta, tualetes māja…” Cilvēki dalās viedoklī par garāko dzīvojamo ēku Latvijā un Baltijā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katliņā ar biezu apakšu uz lēnas uguns izkausē sviestu, pievieno kakao pulveri un maisa, līdz tas izšķīdis (masu nedrīkst uzvārīt!). Atdzesē. Pa to laiku marmelādi sagriež mazos gabaliņos. Cepumus sadrupina. Visas sastāvdaļas sajauc kopā un veido desu. Ietin cepamajā papīrā un 3–4 stundas patur ledusskapī.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.