Foto – Aija Geida

Šokolādes–dzērveņu mērces kārtojums 0

Sastāvdaļas
• 200 g baltās šokolādes
• 150 g biezpiena
• 100 g saldā krējuma
• 250 g dzērveņu
• 50 g cukura
• 100 g ūdens
• ēdamkarote kukurūzas cietes

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Dzērvenes sablendē ar cukuru. Ielej katliņā. Pielej norādītajā ūdens daudzumā izšķī­dinātu kukurūzas cieti un uzvāra. Kad masa nedaudz sabiezē, katlu noceļ no uguns un ļauj atdzist.

Biezpienu samaļ ar blenderi, līdz tas viendabīgs. Balto šokolādi izkausē ūdens peldē. Sajauc ar biezpiena masu. Ar mikseri sakuļ saldo krējumu un iemaisa šokolādes masā. Liek ledusskapī, lai masa atdziest un kļūst stingrāka. Kārto abas masas deserta traukos.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.