Foto – Anda Krauze
    Šokolādes fondants ar saldējumu 0
Sastāvdaļas – plombīra saldējums, melnā šokolāde, sviests, olas, cukurs, kviešu milti, sezonas ogas.
            Reklāma
            
                
                    
                
            
            Reklāma
        
    Pagatavošana.
                                
                                            Tik smagi “iegrābies” Putins nebija 25 gadus: tagad galvenais nepalaist šo iespēju garām
                            
                            
                                                Berzēšanās gar kājām, gulēšana virsū, astes kustināšana – iemācies saprast, ko kaķis tev šādi “saka”
                            
                            
                                                Tas ir noticis! Atbildot uz jautājumu, kāpēc Latvijai jāizstājas no Stambulas konvencijas, Ingmārs Līdaka pārspējis pats savu “Aizver muti!”
                            
                            Izkausē šokolādi kopā ar sviestu. Pievieno izsijātus kviešu miltus, cukuru un sakultas olas. Samaisa, masu pilda veidnē, cep cepeškrāsnī 7 līdz 9 min. 180 grādos, lai masas viducī šokolāde būtu vēl šķidra, krēmīga. Izcepto gardumu pasniedz ar saldējumu, dekorē ar sezonas ogām.
                
                
                
                            
                
                            
                
                            
                
                            
                
                            
                
                                
                
                            


