
Foto – Anda Krauze
Šokolādes fondants ar saldējumu 0
Sastāvdaļas – plombīra saldējums, melnā šokolāde, sviests, olas, cukurs, kviešu milti, sezonas ogas.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek?
2
Izkausē šokolādi kopā ar sviestu. Pievieno izsijātus kviešu miltus, cukuru un sakultas olas. Samaisa, masu pilda veidnē, cep cepeškrāsnī 7 līdz 9 min. 180 grādos, lai masas viducī šokolāde būtu vēl šķidra, krēmīga. Izcepto gardumu pasniedz ar saldējumu, dekorē ar sezonas ogām.