
Foto – Anda Krauze
Šokolādes fondants ar saldējumu 0
Sastāvdaļas – plombīra saldējums, melnā šokolāde, sviests, olas, cukurs, kviešu milti, sezonas ogas.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā
134
Brīdina par iespējamu katastrofu: Eiropu klusi iekaro “supermonstru” armija, kas posta ceļus un elektroapgādi
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
Izkausē šokolādi kopā ar sviestu. Pievieno izsijātus kviešu miltus, cukuru un sakultas olas. Samaisa, masu pilda veidnē, cep cepeškrāsnī 7 līdz 9 min. 180 grādos, lai masas viducī šokolāde būtu vēl šķidra, krēmīga. Izcepto gardumu pasniedz ar saldējumu, dekorē ar sezonas ogām.