Foto – Anda Krauze

Šokolādes fondants ar saldējumu 0

Sastāvdaļas – plombīra saldējums, melnā šokolāde, sviests, olas, cukurs, kviešu milti, sezonas ogas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Drošākās un nedrošākās Latvijas pilsētas, kur atrasties “X” stundā: mākslīgā intelekta prognoze
Šausminošs atklājums Latvijā: dzīvoklī atrasta sieviete, kas mirusi pirms 4 gadiem
Kokteilis
10. jūlijā mūs apspīdēs Briežu pilnmēness – tas īpašā veidā ietekmēs visas zodiaka zīmes
Lasīt citas ziņas

Izkausē šokolādi kopā ar sviestu. Pievieno izsijātus kviešu miltus, cukuru un sakultas olas. Samaisa, masu pilda veidnē, cep cepeškrāsnī 7 līdz 9 min. 180 grādos, lai masas viducī šokolāde būtu vēl šķidra, krēmīga. Izcepto gardumu pasniedz ar saldējumu, dekorē ar sezonas ogām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.