Foto: Ilze Pētersone
Šokolādes muss ar apelsīnu liķieri 0
Ūdens peldē maisot izkausē 250 g 75% brūno šokolādi. Pievieno 125 g sviesta un samaisa. Noņem no uguns un iemaisa trīs olu dzeltenumus. Masu atdzesē.
Reklāma
Reklāma
Eksperti atklāj 5 uztura bagātinātājus, kuri šoruden glābs tavu imunitāti: nē, sarakstā nav D vitamīna
Šāds skats vērojams ilgu laiku… Saeimas ārkārtas sēdē redzamā deputātu attieksme “izsit korķus”
“Man riebjas veids, kā to pasākumu ir sačakarējuši” – karstā reportāža no soctīkliem par Doma laukumā notiekošo
44
Sakuļ 300 g olas baltumu ar 60 g cukura un šķipsniņu sāls, līdz masa kļūst vijīga un, apgriežot bļodu, neiztek no tās. Masu sadala divās daļās, iecilā šokolādē un pievieno 50 g “Grand Marnier” apelsīnu liķiera.



