Foto: Ilze Pētersone
Šokolādes muss ar apelsīnu liķieri 0
Ūdens peldē maisot izkausē 250 g 75% brūno šokolādi. Pievieno 125 g sviesta un samaisa. Noņem no uguns un iemaisa trīs olu dzeltenumus. Masu atdzesē.
“Es strādāju divos darbos, bet iekrāt neko nevaru, aug divas meitas, vēl kredīts!” Latvijas Radio 2 ētera balss Kaspars par reālo ekonomisko situāciju Latvijā
No rīta vēl brauca uz tirdziņu un priecājās par sniegu! Izdzisusi Latvijas slavenākās pundurcūciņas Žorika dzīvība
Piecas lietas, kuras kaķi dara katru dienu, taču uzskatīs jūs par lielākajiem ienaidniekiem, ja tajās iejauksieties
Sakuļ 300 g olas baltumu ar 60 g cukura un šķipsniņu sāls, līdz masa kļūst vijīga un, apgriežot bļodu, neiztek no tās. Masu sadala divās daļās, iecilā šokolādē un pievieno 50 g “Grand Marnier” apelsīnu liķiera.



