Foto: Ilze Pētersone
Šokolādes muss ar apelsīnu liķieri 0
Ūdens peldē maisot izkausē 250 g 75% brūno šokolādi. Pievieno 125 g sviesta un samaisa. Noņem no uguns un iemaisa trīs olu dzeltenumus. Masu atdzesē.
Šajos 5 mēnešos dzimušie ir nepiemēroti parastam darbam no pulksten 8.30 – 17.00
Kuri konservētie pārtikas produkti ir labi zarnu veselībai: speciālisti nosauc 6 labākos
Ko nedrīkst lietot kopā ar kafiju: pētnieki izceļ piecus bīstamus pārtikas produktus
Sakuļ 300 g olas baltumu ar 60 g cukura un šķipsniņu sāls, līdz masa kļūst vijīga un, apgriežot bļodu, neiztek no tās. Masu sadala divās daļās, iecilā šokolādē un pievieno 50 g “Grand Marnier” apelsīnu liķiera.



