Foto: Ilze Pētersone
Šokolādes muss ar apelsīnu liķieri 0
Ūdens peldē maisot izkausē 250 g 75% brūno šokolādi. Pievieno 125 g sviesta un samaisa. Noņem no uguns un iemaisa trīs olu dzeltenumus. Masu atdzesē.
Reklāma
Reklāma
Tārps, fekālija vai dupsis? Pirms dod vārdu savam bērnam, padomā vēlreiz: lūk, ko šie populārie vārdi nozīmē citās valodās
2
Kas tāds Krievijas-Ukrainas karā noticis pirmo reizi: Zelenskis nāk klajā ar paziņojumu, kas sašūpojis kara gaitu
Tramps sniedzis negaidītu paziņojumu par progresu kara izbeigšanā
Sakuļ 300 g olas baltumu ar 60 g cukura un šķipsniņu sāls, līdz masa kļūst vijīga un, apgriežot bļodu, neiztek no tās. Masu sadala divās daļās, iecilā šokolādē un pievieno 50 g “Grand Marnier” apelsīnu liķiera.



