Foto-Fotolia

Šokolādes pudiņš 0

Sastāvdaļas – litrs piena, ēdamkarote kviešu miltu, 2 ēdamkarotes cietes, 0,5 glāzes saldā krējuma, 3 ēdamkarotes kakao, glāze cukura, olas dzeltenums.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Kokteilis
ZEMAPZIŅAS TESTS. Izvēlies vienu kārti un saņem vēstījumu, kas tev jāapdomā jau šajā mirklī
Lasīt citas ziņas

Katliņā ielej pienu, pievieno saldo krējumu, samaisa.

Pievieno miltus, cieti, kakao, cukuru un olas dzeltenumu. Kārtīgi visu samaisa un vāra uz nelielas uguns, visu laiku maisot, kamēr masa sabiezē. Apmēram 15 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Karstu pudiņu salej porciju trauciņos, atdzesē un liek ledusskapī uz 2 – 3 stundām, lai nedaudz sastingst.

Virsu rotā pēc vēlmēm – ar putukrējumu, augļiem, riekstiem utt.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.