Foto: Aija Geida

Sorgo un biešu sautējums ar zaļumiem 0

Sastāvdaļas
• 250 g sorgo
• 750 ml buljona
• 2 bietes
• 150 ml saldā krējuma
• 2 ēdamkarotes sviesta
• 2 ēdamkarotes olīveļļas
• 4 ķiploka daiviņas
• 3 ēdamkarotes citrona sulas
• ½ ēdamkarotes cukura
• 2 cm ingvera saknes
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ⅓ tējkarotes asās paprikas pulvera
• ½–1 tējkarote sāls
• pasniegšanai zaļumi, vislabāk rukola

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sorgo mērcē ūdenī 4–6 stundas, nokāš, pēc tam katliņā apcep ar sviestu un pārlej ar buljonu. Pavāra pusstundu uz lēnas uguns un ļauj pusstundu piebriest. Izvārītas bietes sagriež mazos kubiņos, apslaka ar olīveļļu un apgrauzdē cepeškrāsnī 200–210 °C 15 minūtes. Bietes pievieno sorgo, pieber garšvielas, sāli un pārlej ar saldo krējumu. Uzvāra, izslēdz uguni un ļauj garšām sajaukties vismaz pusstundu. Pasniedz ar zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.