Foto – Valdis Semjonovs

Sparģeļi ar olām un tomātu pesto 0

Sastāvdaļas
• 400 g zaļo sparģeļu
• 40 g saulē kaltētu tomātu
• 20 g cietā siera
• 20 g Indijas riekstu
• 2 olas
• 20 ml etiķa
• 20 g sviesta
• 30 ml olīveļļas
• 2 daiviņas ķiploka
• 2 timiāna zariņi
• pipari
• sāls

Reklāma
Reklāma
“Izlikās, ka nekas nav noticis…” Latvijas basketbola līdzjutējai prieku par spēli aizēno nepatīkams atgadījums tribīnēs
Kokteilis
Ja sieviete tevi patiesi mīl, viņa regulāri teiks šīs 4 lietas 1
Kokteilis
Viena neparasta detaļa Melānijas Trampas vēstulē Putinam raisa mežonīgas spekulācijas
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Zaļajiem sparģeļiem noņem mizu un nogriež aptuveni centimetru no resnā gala, liek verdošā ūdenī un vāra divas minūtes, pēc tam apcep sviestā un olīveļļā. Uzkaisa sāli, piparus, sasmalcinātus ķiplokus un timiānu.
Katlā ielej ūdeni, pievieno sāli un etiķi. Bļodiņā iesit olas un lēnām ieslidina ūdenī. Vāra četras minūtes.
Blenderī liek saulē kaltētus tomātus, tomātu eļļu, cieto sieru, Indijas riekstus un sablendē.
Visu kārto uz šķīvja un pasniedz.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.