Foto: Superheang168/Shutterstock

Spēcīgais rozmarīns: kur tas noder 0

Izdevniecības “Latvijas Mediji” izdotajā tematiskajā avīzē “Garšvielas maisījumos” ir daudz vērtīgu padomu par garšvielu pareizu izmantošanu. Piemēram, tagad lielveikalos var nopirkt svaigu rozmarīnu podiņā, bet tikpat spēcīgs tas ir arī kaltēts. Rozmarīns iedarbojas tonizējoši, uzlabo apetīti, var mazināt nemieru un galvassāpes.

Reklāma
Reklāma
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 28
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

• Rozmarīns ēdienam jāpievieno uzmanīgi – tam ir tendence nomākt citus aromātus.

• Izmantojot rozmarīnu, virumu nedrīkst par ilgu atstāt uz uguns, jo ēdiens var iegūt rūgtenu piegaršu.

CITI ŠOBRĪD LASA

• Dienvidu zemēs ļaudis mēdz sviestmaizi apkaisīt ar sāli un rozmarīnu, lai izvairītos no nepatīkamas elpas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.