Foto: Indulis Burka

Stirnas gaļas kotletītes kartupeļu biezenī 0

500 gramu stirnas mīkstuma atdala no plēvēm un samaļ. Samaļ arī 100 g žāvēta cūkas vaidziņa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Turiet ciet savu muti!” Veidemane, satraucoties par Maestro, iekuļas publiskā strīdā
Bijušais diplomāts: Savulaik līdzīgu kļūdu pieļāva Raimonds Pauls. Tautā mīlētais komponists nespēja pretoties lielas naudas vilinājumam 91
“Beidzot arī Latvijā tas ir noticis! Nē, garšo pēc plastmasas!” Vietējie gardēži pretrunīgi vērtē revolūciju veikalu plauktos
Lasīt citas ziņas

Pievieno 150 g rīvēta siera, sakapātus pētersīļus un vienu sīki sasmalcinātu sīpolu, sāli, piparus pēc garšas.

Veido kotletītes un vīnogu kauliņu eļļā apcep viegli brūnas.

Izvāra kartupeļu biezeni.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kotletītes kārto uz cepeškrāsns plātes, uz kuras uzklāts cepampapīrs. Kotletītes paslēpj kartupeļu biezenī, virspusē atstājot iedobi, kurā iesit vienu paipalas olu. 180 grādu temperatūrā cep 20–25 minūtes. Labu apetīti!

Vairāk lasiet žurnāla Medības janvāra numurā

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.