Foto: Indulis Burka

Stirnas gaļas kotletītes kartupeļu biezenī 0

500 gramu stirnas mīkstuma atdala no plēvēm un samaļ. Samaļ arī 100 g žāvēta cūkas vaidziņa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Domā, ko runā! Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, neprot glabāt noslēpumus
Šanhajas samits: Putins atklāj jaunu versiju par to, kas patiesībā izprovocēja Krievijas iebrukumu Ukrainā
Veselam
Kupli vai plāni mati – viss atkarīgs no tā, ko ēd. Uztura noslēpumi skaistiem matiem
Lasīt citas ziņas

Pievieno 150 g rīvēta siera, sakapātus pētersīļus un vienu sīki sasmalcinātu sīpolu, sāli, piparus pēc garšas.

Veido kotletītes un vīnogu kauliņu eļļā apcep viegli brūnas.

Izvāra kartupeļu biezeni.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kotletītes kārto uz cepeškrāsns plātes, uz kuras uzklāts cepampapīrs. Kotletītes paslēpj kartupeļu biezenī, virspusē atstājot iedobi, kurā iesit vienu paipalas olu. 180 grādu temperatūrā cep 20–25 minūtes. Labu apetīti!

Vairāk lasiet žurnāla Medības janvāra numurā

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.