Foto – Indulis Burka
Stirnas karbonāde – tiem, kam garšo medījumu gaļa 0
Sastāvdaļas
• stirnas karbonāde
• olas
• sāls un pipari
• Vegeta
Numerologi nopludinājuši laimīgo sarakstu: šajos četros datumos dzimušajiem Ugunīgā Zirga gads būs neprātīgi veiksmīgs
Buratino tiks aprīts: Strelkovs no cietuma prognozē, ar ko beigsies “romāns” starp Vašingtonu un Kremli
49
Cik daudz skaidras naudas vajadzētu glabāt mājās? Eksperti sniedz precīzu atbildi
Stirnas karbonādi sagriež plānās šķēlītēs un ar gaļas āmuriņu izklapē. Viegli pārkaisa ar sāli un pipariem. Apmērcē sakultā olā, kurai pievienota šķipsniņa universālās garšvielas Vegeta. Cep uz pannas sakarsētā eļļā. Tiklīdz ola iegūst zeltainu nokrāsu, arī gaļa ir gatava.



