Foto – Indulis Burka

Stirnas karbonāde – tiem, kam garšo medījumu gaļa 0

Sastāvdaļas
• stirnas karbonāde
• olas
• sāls un pipari
• Vegeta

Reklāma
Reklāma
Pasauli nākamgad gaida vēl šausminošāki pārbaudījumi: gaišreģes Vangas prognozes 2026. gadam 1
Kokteilis
Trīspadsmitajā dzimst praktiskie, bet ceturtajā – neatlaidīgie: ko par tavu personību spēj atklāt tavs dzimšanas datums
Veselam
Atpūta nav slinkums, tā ir atjaunošanās! 13 ieradumi, kas slepus paātrina novecošanos 14
Lasīt citas ziņas

Stirnas karbonādi sagriež plānās šķēlītēs un ar gaļas āmuriņu izklapē. Viegli pārkaisa ar sāli un pipariem. Apmērcē sakultā olā, kurai pievienota šķipsniņa universālās garšvielas Vegeta. Cep uz pannas sakarsētā eļļā. Tiklīdz ola iegūst zeltainu nokrāsu, arī gaļa ir gatava.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.