Foto – Indulis Burka

Stirnas kebabs, cepts virs sakarsētām oglēm 0

Sastāvdaļas
• 500 g maltas stirnas gaļas
• 300 g maltas ne pārāk treknas cūkgaļas
• pētersīļu lapas
• dilles
• lociņi
• melnie pipari
• ķiploku sāls un sāls

Reklāma
Reklāma
Veselam
Atpūta nav slinkums, tā ir atjaunošanās! 13 ieradumi, kas slepus paātrina novecošanos
Kokteilis
Cilvēkiem, kas dzimuši šajos četros datumos, piemīt īpaša spēja dziedināt citus 13
“Tas bija kas draudīgs, bariņš melnādaino apstājās un…!” sieviete dalās ar Ogres svētkos redzēto
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Stirnas gaļu samaisa ar cūkgaļu. Bagātīgi pievieno kapātas pētersīļu lapas, dilles un lociņus. Pēc garšas pievieno maltus melnos piparus, ķiploku sāli un sāli. Masu ilgi mīca, līdz tā kļūst vijīga un mazliet lipīga.

Ap bambusa kociņiem veido garenas desiņas un cep uz restītēm virs sakarsētām oglēm. Ļauj kebabiem krietni apbrūnēt, tikai tad tos var atdalīt no restītēm un pirmoreiz apgriezt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz ar kraukšķīgiem lapu salātiem, piemēram Iceberg, un glāzi sarkanvīna.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.