Foto – Indulis Burka

Stirnas kebabs, cepts virs sakarsētām oglēm 0

Sastāvdaļas
• 500 g maltas stirnas gaļas
• 300 g maltas ne pārāk treknas cūkgaļas
• pētersīļu lapas
• dilles
• lociņi
• melnie pipari
• ķiploku sāls un sāls

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek? 2
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Stirnas gaļu samaisa ar cūkgaļu. Bagātīgi pievieno kapātas pētersīļu lapas, dilles un lociņus. Pēc garšas pievieno maltus melnos piparus, ķiploku sāli un sāli. Masu ilgi mīca, līdz tā kļūst vijīga un mazliet lipīga.

Ap bambusa kociņiem veido garenas desiņas un cep uz restītēm virs sakarsētām oglēm. Ļauj kebabiem krietni apbrūnēt, tikai tad tos var atdalīt no restītēm un pirmoreiz apgriezt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz ar kraukšķīgiem lapu salātiem, piemēram Iceberg, un glāzi sarkanvīna.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.