Foto: smak.ua

Klasisks, bet ļoti gards pamatēdiens – sulīga vistas gaļas karbonāde ar sieru 7

Klasisks, bet ļoti gards pamatēdiens, kas papildināms ar iemīļotajām piedevām.

Sastāvdaļas

• 500 g vistas filejas

• 150 g siera

• 2 olas

• 3 ēdamkarotes majonēzes

• 3 ēdamkarotes miltu

• Pipari pēc garšas

• Augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
TV24
“Cik ilgi mēs ļausim mūsu augstskolām, sēžot zem NATO lietussarga, šādā veidā pelnīt?” Bērziņš norāda uz bezjēdzībām valstī
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Lasīt citas ziņas

• Vistas fileju sagriež garenos gabalos, izklapē, ierīvē ar sāli un pipariem. Atstāj uz kādu brīdi ievilkties.

• Atsevišķā traukā samaisa olas, majonēzi, miltus, pievieno nedaudz sāls un piparu.

• Sieru sarīvē.

CITI ŠOBRĪD LASA

• Uz katra vistas filejas gabaliņa liek iepriekš sajaukto olu un majonēzes masu.

• Uzkarsētā pannā liek gaļas gabaliņus, lai tā puse, kas apsmērēta ar masu, būtu apakšā.

• Virsū uzber sarīvēto sieru.

• Karbonādēm uzlej atlikušo olu un majonēzes masu un cep, kamēr gatavas.

• Piedevās derēs gan griķi, gan kartupeļi, gan rīsi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.