Foto – Shutterstock

Sulīgs kartupeļu un skābēto kāpostu sacepums 0

Sastāvdaļas
• 4 kartupeļi
• 2 sīpoli
• 2 olas
• 200 g skābētu kāpostu
• 2–3 ēdamkarotes augu eļļas
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• 1 tējkarote sāls
• krējums un zaļumi pasniegšanai

Reklāma
Reklāma
Nopludināti visi 28 miera plāna punkti: kāpēc Polijai tajā ir unikāla loma? 50
Kokteilis
“Sirds miljons gabaliņos saplīsusi,” Aija Andrejeva dalās ar bēdīgu ziņu 18
Viņam atlikušas vien pāris dienas…Uz Zelenski tiek izdarīts spiediens
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolus smalki sagriež un apcep uzkarsētā eļļā zeltaini brūnus. Pievieno rupji sarīvētus kartupeļus, skābētos kāpostus un arī apcep. Atsevišķā bļodā olas sakuļ ar sāli un maltiem melnajiem pipariem un samaisa ar dārzeņiem. Lej veidnē un cep iepriekš līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 30 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.