Foto – Shutterstock

Sulīgs kartupeļu un skābēto kāpostu sacepums 0

Sastāvdaļas
• 4 kartupeļi
• 2 sīpoli
• 2 olas
• 200 g skābētu kāpostu
• 2–3 ēdamkarotes augu eļļas
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• 1 tējkarote sāls
• krējums un zaļumi pasniegšanai

Veselam
Ko nedrīkst lietot kopā ar kafiju: pētnieki izceļ piecus bīstamus pārtikas produktus
RAKSTA REDAKTORS
Traģisks notikums bērnu slimnīcā Rīgā – iespējams, mediķu kļūdas dēļ miris bērns
Veselam
Vakara ēdienkarte saldākam miegam: 8 pārtikas produkti, kas palīdzēs iemigt bez pūlēm
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolus smalki sagriež un apcep uzkarsētā eļļā zeltaini brūnus. Pievieno rupji sarīvētus kartupeļus, skābētos kāpostus un arī apcep. Atsevišķā bļodā olas sakuļ ar sāli un maltiem melnajiem pipariem un samaisa ar dārzeņiem. Lej veidnē un cep iepriekš līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 30 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.