Foto-Fotolia

Svaigi kruasāni pie rīta kafijas 0

Sastāvdaļas – kārtainā mīkla, 240 g rīvētas šokolādes, ola, 50 g pūdercukura.

Pagatavošana.

Kokteilis
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Eiropa ir brīdināta! Krievijas “Pastardienas radio” pārraida 15 šifrētus ziņojumus; pieminēta arī Latvija
“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
Lasīt citas ziņas

Kārtaino mīklu atlaidina, izrullē 0,5 cm biezumā. Mīklu sagriež trīsstūros vai taisnstūros.

Pie trīsstūrīša lielākās malas uzliek šokolādes skaidiņas, pēc tam visu sarullē trubiņā, lai trīsstūra spicais gals būtu virspusē.

Visus kruasānus pārsmērē ar sakultu olu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Cep kruasānus 20 minūtes, līdz izveidojas zeltaina garoziņa.

Ļauj 5 minūtes atdzist, tad pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz siltus.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.