Foto: Sea Wave/SHUTTERSTOCK

Svaigi salāti ar redīsiem 0

Sastāvdaļas
• lapu salāti
• redīsu lapiņas
• jaunais zaļais kāposts
• redīsi
• zaļie zirnīši vai pupiņas pākstīs
• lakšu lapas
• citrona sula
• olīveļļa
• zaļumi (dilles, loki)

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kāpostu un redīsus sagriež salmiņos, sasaldētos svaigos zirnīšus vai pupiņas pākstīs atlaidina. Lakšu lapas, salātus un redīsu lapas sagriež. Pārlej mērci, kas pagatavota no olīveļļas un citrona sulas (attiecībā 3:1). Pārkaisa zaļumus.

Lapu salātus var izvēlēties ne tikai pēc garšas, bet arī pēc krāsas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.