Foto: Sea Wave/SHUTTERSTOCK

Svaigi salāti ar redīsiem 0

Sastāvdaļas
• lapu salāti
• redīsu lapiņas
• jaunais zaļais kāposts
• redīsi
• zaļie zirnīši vai pupiņas pākstīs
• lakšu lapas
• citrona sula
• olīveļļa
• zaļumi (dilles, loki)

Veselam
Kuri konservētie pārtikas produkti ir labi zarnu veselībai: speciālisti nosauc 6 labākos
Kokteilis
Šajos 5 mēnešos dzimušie ir nepiemēroti parastam darbam no pulksten 8.30 – 17.00
RAKSTA REDAKTORS
Traģisks notikums bērnu slimnīcā Rīgā – iespējams, mediķu kļūdas dēļ miris bērns
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kāpostu un redīsus sagriež salmiņos, sasaldētos svaigos zirnīšus vai pupiņas pākstīs atlaidina. Lakšu lapas, salātus un redīsu lapas sagriež. Pārlej mērci, kas pagatavota no olīveļļas un citrona sulas (attiecībā 3:1). Pārkaisa zaļumus.

Lapu salātus var izvēlēties ne tikai pēc garšas, bet arī pēc krāsas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.