Svaigie salāti ar kāļu čipsiem tempura mīklā
Svaigie salāti ar kāļu čipsiem tempura mīklā
Svaigie salāti ar kāļu čipsiem tempura mīklā

Svaigie salāti ar kāļu čipsiem tempura mīklā
 0

SASTĀVDAĻAS Kālis, tempura mīkla (lielveikalos austrumu ēdienu stendos nopērkama pulvera veidā). Salātiem: rukola, fenhelis, tomāti, redīsi, diedzētas puravu sēklas, olīvas. Mērcei: krējums, dilles.

Reklāma
Reklāma
Mājas
7 pārtikas produkti, kas nekad nebojājas. Var izveidot krājumus visam mūžam!
12 lietas, kas tev piederēja 90. gados, bet tagad ir bagātības vērtas
Kokteilis
Vanga izteikusi draudīgas prognozes 2026. gadam: viens no notikuma datumiem jau ir zināms
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Kāli nomizo, sagriež plānās šķēlītēs, apmērcē mīklā un fritē uzkarsētā eļļā. Lieko eļļu notecina uz papīra salvetes. Visas svaigās salātu sastāvdaļas – rukolu, planās šķēlītēs sarīvētu fenheli, daiviņās sagrieztus tomātus un redīsus – kārto šķīvī, pārkaisa ar diedzētām puravu sēklām, pievieno olīvas, virsū liek kāļu čipsus. Pārlej ar krējuma un diļļu mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.