Foto: Shutterstock

Svaigu kabaču salāti tūlītējai ēšanai 0

Sastāvdaļas
• 1 neliels (ap 10 cm) kabacis
• 1 ābols
• 1 burkāns
• 1 ēdamkarote citrona sulas
• 1 ēdamkarote olīveļļas
• dilles
• zaļie lociņi

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Domā, ko runā! Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, neprot glabāt noslēpumus
Veselam
Kupli vai plāni mati – viss atkarīgs no tā, ko ēd. Uztura noslēpumi skaistiem matiem
RAKSTA REDAKTORS
Tā ir alga vai joks? Ervīns parāda, iespējams, pazemojošāko darba sludinājumu Latvijā sociālo tīklu speciālistam
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kabaci, burkānu un ābolu nomizo un sarīvē. Pievieno smalki sagrieztus lociņus un dilles, uzslaka olīveļļu un citrona sulu. Salāti ir gatavi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.