
Foto: Shutterstock
Svaigu kabaču salāti tūlītējai ēšanai 0
Sastāvdaļas
• 1 neliels (ap 10 cm) kabacis
• 1 ābols
• 1 burkāns
• 1 ēdamkarote citrona sulas
• 1 ēdamkarote olīveļļas
• dilles
• zaļie lociņi
Reklāma
Reklāma
Domā, ko runā! Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, neprot glabāt noslēpumus
Kupli vai plāni mati – viss atkarīgs no tā, ko ēd. Uztura noslēpumi skaistiem matiem
Tā ir alga vai joks? Ervīns parāda, iespējams, pazemojošāko darba sludinājumu Latvijā sociālo tīklu speciālistam
Pagatavošana.
Kabaci, burkānu un ābolu nomizo un sarīvē. Pievieno smalki sagrieztus lociņus un dilles, uzslaka olīveļļu un citrona sulu. Salāti ir gatavi.