Foto – Aija Geida

Sviestmaize ar šķiņķi 0

Sastāvdaļas
• 8 maizes šķēles
• 16 šķiņķa šķēles
• 100 g Goudas vai Holandes siera
• 2 tomāti
• 2 gurķi
• 4 salātu lapas
• 50 ml liesas majonēzes
• 2 ēdamkarotes sakapātu diļļu
• marinēts gurķis
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Marinētu gurķi smalki sagriež vai sarīvē, pievieno majonēzi, sakapātas dilles, sāli un samaisa. Maizītes nedaudz apgrauzdē tosterī vai cepeškrāsnī. Tomātus un gurķus sagriež plānās šķēlītēs, šķiņķi un sieru – šķēlēs. Kārto sviestmaizi: uz vienas maizes liek salātu lapas, šķiņķi, tomātus, pārlej ar mērcīti, tad liek sieru, gurķus un virsū otru maizes šķēli.

Salātu lapu vietā var izmantot spinātus vai rukolu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.