Sviestmaizītes – lēti un ļoti gardi 0

Sastāvdaļas – franču baltmaize, olas, ķiploks, sīpols, majonēze, eļļa cepšanai, zaļumi, sāls. Viss pēc garšas.

Pagatavošana.

Veselam
Pārsteigti pat paši zinātnieki: tava dibena forma atklāj, vai tev draud kāda nopietna slimība
Stiprais vējš neatkāpjas: glābēji saņēmuši desmitiem izsaukumu par vētras radītajiem postījumiem 33
Kokteilis
tik ir satikšanās! Guntara Rača neatzītie bērni Ziemassvētkos piedzīvojuši negaidītu brīnumu
Lasīt citas ziņas

Baltmaizi sagriež šķēlēs un viegli apgrauzdē uz pannas vai tosterī. Katru šķēlīti ierīvē ar ķiploka daiviņu no abām pusēm.

Sīpolu smalki sagriež un uz pannas apcep zeltaini brūnus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Olas izvāra un sagriež mazos gabaliņos. Pievieno sīpolus un majonēzi, nedaudz pieber sāli. Visu samaisa.

Iegūto pildījumu liek uz baltmaizes šķēlītēm, pārkaisa ar zaļumiem pēc garšas.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.