Foto – Bonappetit.lv

Tadžīna ar jēra ribiņām 0

Pagatavošana

Plūmes ieber katlā un pielej tik daudz ūdens, lai tās būtu pilnībā pārklātas. Pievieno citrona sulu un cukuru un uz lēnas uguns vāra 10 minūtes.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Kokteilis
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
Lasīt citas ziņas

Gaļu nomazgā, nosusina un sagriež gabaliņos. Čili pāksti pārgriež gareniski uz pusēm,iztīra sēklas un mīkstumu smalki sakapā.

Tadžīnā sakarsē olīveļļu un apcep gaļu no visām pusēm. Pārkaisa ar sāli un pipariem. Pieber sīpolus,ķiplokus un čili un apcep. Pievieno plūmes ar visu šķidrumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tadžīnai uzliek vāku un spicē ielej ūdeni. Sautē gaļu 40 – 45 minūtes.

Recepti piedāvā

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.