Publicitātes foto

Tagad arī Latvijā! Jaunums – Hercogs pašbriestošie milti! 0

Līdz šim, skatoties ārzemju kulinārijas šovus vai lasot receptes ārzemju blogos, bieži vien nācās lauzīt galvu, kas ir “self–rising flour”. Beidzot šis jautājums ir atrisināts, jo Hercogs ir krietni atvieglojis dzīvi un laidis klajā Latvijā pirmos self – raising jeb latviski – pašbriestošos miltus. Hercogs pašbriestošie milti būs atklājums ikvienam kulināram mājās, jo nodrošinās mīklas iznākumu vienmēr nemainīgu, tādēļ ne velti jau šobrīd daudzās receptēs tiek iekļauti gatavi pašbriestošie.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti 3
VIDEO. Lizuma puses autoavārijā bojā gājušās meitenes klases audzinātāja: “Visi esam dziļās sērās…” 38
Veselam
Aizmirsti par brīnumdiētām! Pētījums atklāj 6 pavisam vienkāršus noslēpumus efektīvai svara zaudēšanai
Lasīt citas ziņas

Šodienas cilvēki ir ļoti steidzīgi un arvien vairāk cilvēki meklē vieglākos un ātrākos variantus maltītes gatavošanai. Ir ļoti ērti, ja ir gatavs piedāvājums, un pašam nav jālauz galva, kas, cik daudz un kurā brīdi ir jāpievieno. Ne vienmēr virtuves skapīšos ir pieejamas visas vajadzīgās sastāvdaļas.

Šie milti ir populāri daudzviet pasaulē, un tos plaši iekļauj dažādās kulinārijas receptēs, lai nodrošinātu nemainīgu gala rezultātu. Tie ir augstākā labuma kviešu milti, kuriem pievienots un vienmērīgi iemaisīts īpaši izstrādātas formulas cepamais pulveris. Hercogs pašbriestošie milti ir lieliski piemēroti dažādiem konditorejas izstrādājumiem, kā piemēram, biezajām pankūkām, kūkām, vafelēm, mafiniem plātsmaizēm u.c. Šos miltus var izmantot arī mīklās, kuras nav nepieciešams raudzēt. Hercogs ir parūpējies, lai Jūsu konditorejas izstrādājumi ir poraini, apjomīgi un ar lielisku garšu. Pacēluma efekts rodas cepamā pulvera aktivizēšanās brīdī! Self-raising jeb pašbriestošie milti palīdzēs ikvienam radīt kulinārijas šedevrus. A/S Rīgas Dzirnavnieks ir pirmais uzņēmums Latvijā, kurš laidis klajā pašbriestošos miltus un pierādījis, ka uzņēmums seko līdzi pasaules tendencēm, lai arī Latvijā ir pieejami šādi produkti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Jāmin, ka šis ir jau otrais “Rīgas Dzirnavnieks” jaunums miltu kategorijā. Jau šogad tas papildinājis “Hercogs” kategoriju ar miltu maisījumiem pankūkām un picai no retajiem un unikālajiem speltas graudiem.

Vairāk informācijas meklējiet www.rigas-dzirnavnieks.lv

RECEPTE
Sastāvdaļas:
115g pašbriestošo kviešu miltu, 3 olas, 140ml piena, 50g cukura, vaniļas cukurs un sāls pēc garšas.

Pagatavošana:
Vispirms atdala olu baltumus no dzeltenuma atsevišķos traukos. Dzeltenumiem pievieno cukuru, vaniļas cukuru, pienu un maisa, tad pievieno miltus un maisa, līdz iegūst viendabīgu masu. Sakuļ olu baltumus ar sāli stingrās putās un iecilā sagatavotajā masā. Cep pankūkas sakarsētā, ietaukotā pannā uz vidējas uguns līdz brīdim, kad uz pankūkas virsmas redzami burbuļi, tad pankūku griež uz otru pusi un cep, līdz paliek brūna. Ieteicams pasniegt ar kļavu sīrupu un svaigām ogām. Šo recepti atradīsiet arī uz Hercogs self – raising jeb pašbriestošos miltu paciņas otras puses.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.