Foto – Valdis Semjonovs

Tagliatelle makaroni ar baravikām. Dižciltīgas pusdienas! 2

SASTĀVDAĻAS (1 porcijai) 150 g baraviku, 100 g Tagliatelle makaronu, 2 ķiploka daiviņas, pētersīļi, “Extra Virgin” olīveļļa, sāls.

Reklāma
Reklāma

KĀ GATAVOT

Kokteilis
Slaveni mīļākie, veģetatīvā distonija, sēras, ticība un alkohols: izcilās aktrises Rēzijas Kalniņas dzīves līkloči 140
Kokteilis
šogad nodzīvot savu labāko dzīvi? Ieteikums visām zodiaka zīmēm, no kā izvairīties
Dabas katastrofa vai tomēr kas ļaunāks? Četras populārākās sazvērestības teorijas par Losandželosas ugunsgrēkiem 30
Lasīt citas ziņas

Notīrītas, sagrieztas baravikas pannā uzkarsētā labas kvalitātes olīveļļā apcep kopā ar sakapātu ķiploku.

Kad sēnes gatavas, pievieno sakapātus pētersīļus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno rupjo sāli, pagaršo, vai ūdens ir viegli sāļš.

Tajā liek makaronus un, bieži apmaisot, vāra tik ilgi, kā norādīts uz iepakojuma.

Makaroni nedrīkst būt pilnībā gatavi, jo tie vēl brīdi tiks karsēti uz pannas.

Labāk, lai tie ir nedaudz cieti, nevis pārvārījušies.

Makaronus sajauc ar sēņu mērci, uzkarsē un ceļ galdā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.