Foto – Valdis Semjonovs

Tagliatelle makaroni ar baravikām. Dižciltīgas pusdienas! 2

SASTĀVDAĻAS (1 porcijai) 150 g baraviku, 100 g Tagliatelle makaronu, 2 ķiploka daiviņas, pētersīļi, “Extra Virgin” olīveļļa, sāls.

Reklāma
Reklāma

KĀ GATAVOT

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Notīrītas, sagrieztas baravikas pannā uzkarsētā labas kvalitātes olīveļļā apcep kopā ar sakapātu ķiploku.

Kad sēnes gatavas, pievieno sakapātus pētersīļus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno rupjo sāli, pagaršo, vai ūdens ir viegli sāļš.

Tajā liek makaronus un, bieži apmaisot, vāra tik ilgi, kā norādīts uz iepakojuma.

Makaroni nedrīkst būt pilnībā gatavi, jo tie vēl brīdi tiks karsēti uz pannas.

Labāk, lai tie ir nedaudz cieti, nevis pārvārījušies.

Makaronus sajauc ar sēņu mērci, uzkarsē un ceļ galdā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.