Foto – Valdis Semjonovs

Tagliatelle makaroni ar baravikām. Dižciltīgas pusdienas! 2

SASTĀVDAĻAS (1 porcijai) 150 g baraviku, 100 g Tagliatelle makaronu, 2 ķiploka daiviņas, pētersīļi, “Extra Virgin” olīveļļa, sāls.

Reklāma
Reklāma

KĀ GATAVOT

10 lietas, kas bez žēlastības jāizmet no mājas līdz Jaunajam gadam. Vismaz viena no tām ir teju katram
Kokteilis
Auns – melns, Lauva – balts: neveiksmīgākā krāsa katrai zodiaka zīmei
Veselam
Noteikti nezināji, ka šo 5 augļu mizas ir ēdamas, turklāt tās ir bagātas ar uzturvielām
Lasīt citas ziņas

Notīrītas, sagrieztas baravikas pannā uzkarsētā labas kvalitātes olīveļļā apcep kopā ar sakapātu ķiploku.

Kad sēnes gatavas, pievieno sakapātus pētersīļus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno rupjo sāli, pagaršo, vai ūdens ir viegli sāļš.

Tajā liek makaronus un, bieži apmaisot, vāra tik ilgi, kā norādīts uz iepakojuma.

Makaroni nedrīkst būt pilnībā gatavi, jo tie vēl brīdi tiks karsēti uz pannas.

Labāk, lai tie ir nedaudz cieti, nevis pārvārījušies.

Makaronus sajauc ar sēņu mērci, uzkarsē un ceļ galdā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.