Publicitātes foto

Tako – garda un sātīga uzkoda ar vistas gaļu 0

Sastāvdaļas
• 2 tortiljas
• 1 vistas fileja
• Sarkanais sīpols
• Sarkanā un dzeltenā paprika
• Kinza
• Eļļa
• Sāls
• Pipari

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi”
Aivars Lembergs sašutis par kārtējo slogu uz Latvijas patērētāju kakla: “Tā mēs iegriezām Krievijai – pērkam dārgākus dārzeņus no Krievijas”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vistas fileju sagriež garās strēmelēs, uzbārsta garšvielas un cep uz pannas eļļā. Otrā pannā eļļā apcep strēmelēs sagrieztu papriku un sīpolu. Tortiljas uz dažām minūtēm ieliek sakarsētā cepeškrāsnī un cep tik ilgi, lai būtu vēl nedaudz mīkstas. Tad sakarsētajās, nedaudz apgrauzdētajās tortiljās pilda apceptos dārzeņus un vistu, tiem virsū liek svaiga sīpola ripiņas un uzbārsta sasmalcinātu kinzu.

Tako ir izmēra ziņā mazāka uzkoda par burito. Lai iegūtu autentisku tako garšu, izmanto mīkstu kukurūzas tortilju, bet var arī kviešu tortilju. Pildījumam ņem liellopa, vistas vai cūkas gaļu, sīpolus un kinzu. Taču pildījumu var veidot arī pēc saviem ieskatiem – ar gaļu, dārzeņiem, sieru, salsu, zaļajiem salātiem, gvakamoli un citiem produktiem. Šī ir īpaši piemērota uzkoda dārza ballītēs un piknikos.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.