Teftelīši mājas gaumē 0

Sastāvdaļas – 500 g maltās gaļas (pēc izvēles), līdz galam neizvārīti rīsi (0,3 – 0,5 glāzes nevārītu rīsu), vidējs sīpols, ola, nepilna tējkarote sāls.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas mērcītei – ēdamkarote krējuma, ēdamkarote miltu, tējkarote tomātu pastas, lauru lapa, 1,5 glāzes ūdens.

Pagatavošana.

Malto gaļu un sīpolu vēlams vēlreiz samalt gaļas maļamajā mašīnā, pēc tam pievieno līdz galam neizvārītus rīsus un sāli. Ja nevar gaļu vēlreiz samalt, tad smalki sagriež sīpolu un savieno visas sastāvdaļas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Visu ļoti rūpīgi samaisa ar rokām. Veido nelielus teftelīšus, tos apvārta miltos.

Pannā labi sakarsē augu eļļu un apcep tajā teftelīšus no abām pusēm (3 – 5 minūtes no katras puses).

Pannā ielej glāzi verdoša ūdens. Pusglāzē ar ūdeni pievieno sāli, krējumu, tomātu pastu, visu samaisa un lej pannā pie tefteļiem. Pievieno lauru lapu. Ja mērcīti vēlas tumīgāku, pievieno ēdamkaroti miltu aukstā ūdenī, samaisa un lej klāt.

Uzliek vāku pannai un sautē 10 – 15 minūtes uz vidējas uguns.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.