Publicitātes foto

Zīdaiņu piena pulveris 0


Neticami, taču zīdaiņu piena pulveris, kas nereti tiek dēvēts par šķidro zeltu, ir viena no iecienītākajām precēm veikalu zagļu vidū. Biežo zādzību dēļ vairākās tirdzniecības vietās zīdaiņu piena pulveris pat glabājas slēdzamos plauktos.

Reklāma
Reklāma
Ukrainas izlūkdienesta pārstāvis: Krievijas varētu ieņemt Baltijas valstis septiņu dienu laikā
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Lasīt citas ziņas

Kāpēc? Viena no teorijām ir, ka narkotiku dīleri savus produktus, tostarp heroīnu un metamfetamīnu nereti sajauc kopā ar zīdaiņu piena pulveri. Cits ticams iemesls ir, ka zīdaiņu piena pulvera kārbu melnajā tirgū iespējams pārdot pietiekami dārgi, lai šī prece šķistu ļoti pievilcīga lielveikalu zagļiem.

Donora sperma
Vairākās pasaules valstīs, piemēram, Kanādā ir pretlikumīgi maksāt par donora olšūnām vai spermu. Tā kā galvenā motivācija kļūt par donoru ir finansiāls labums, tas ir izraisījis būtisku donoru spermas deficītu Kanādā.

CITI ŠOBRĪD LASA
Ķīnā, kur nav pieejamas spermas bankas, bet pieaug interese par mākslīgo apaugļošanu, daudzi pāri ir spiesti meklēt donoru melnajā tirgū. Tomēr sperma ir viena no visbīstamākajiem lietām, ko pirkt melnajā tirgū. Saņēmēji nekad nevar zināt, vai sperma ir droša un nesatur seksuāli transmisīvās slimības.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.