Foto-Andrey Starostin/Fotolia

Tomāti jāņogu sulā. Īpaši aromātiska marinādes recepte 0

Sastāvdaļas – tomāti pēc vajadzības, 1 litrs jāņogu sulas, 2 ēdamkarotes sāls, 1 ēdamkarote cukura, 3 graudiņi melno piparu, mandeles gabaliņš, 2 ķiploka daiviņas, dilles, piparmētras zariņš.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Atlasa stingrus, iesārtus vidēja lieluma tomātus.

Kātiņa vietā iedur ar koka irbulīti līdz augļa vidum.

CITI ŠOBRĪD LASA

Litra burkā ieliek 3 melnos piparus, nelielu mandeles gabaliņu. Tomātus aplej ar jāņogu sulu, rēķinot uz 1 litru sulas 2 ēdamkarotes sāls bez kaudzes un 1 ēdamkaroti cukura. Pasterizē 80 °C temperatūrā: litra burkas – 10 minūtes, divlitru burkas – 15 minūtes.

Ja vēlas aromātiskākus tomātus, tad burkā ieliek vēl 1–2 ķiploka daiviņas, dilles, piparmētras zariņu.

Sagatavots pēc tematiskā izdevuma “Mājas labumi”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.