Foto-Andrey Starostin/Fotolia

Tomāti jāņogu sulā. Īpaši aromātiska marinādes recepte 0

Sastāvdaļas – tomāti pēc vajadzības, 1 litrs jāņogu sulas, 2 ēdamkarotes sāls, 1 ēdamkarote cukura, 3 graudiņi melno piparu, mandeles gabaliņš, 2 ķiploka daiviņas, dilles, piparmētras zariņš.

Pagatavošana.

Mitrums un sāls tās neietekmē teju necik: 7 automašīnu modeļi, kuri daudz mazāk cieš no rūsas veidošanās
Kokteilis
8 pazīmes, ka tu esi attiecībās ar neīsto cilvēku
Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
Lasīt citas ziņas

Atlasa stingrus, iesārtus vidēja lieluma tomātus.

Kātiņa vietā iedur ar koka irbulīti līdz augļa vidum.

CITI ŠOBRĪD LASA

Litra burkā ieliek 3 melnos piparus, nelielu mandeles gabaliņu. Tomātus aplej ar jāņogu sulu, rēķinot uz 1 litru sulas 2 ēdamkarotes sāls bez kaudzes un 1 ēdamkaroti cukura. Pasterizē 80 °C temperatūrā: litra burkas – 10 minūtes, divlitru burkas – 15 minūtes.

Ja vēlas aromātiskākus tomātus, tad burkā ieliek vēl 1–2 ķiploka daiviņas, dilles, piparmētras zariņu.

Sagatavots pēc tematiskā izdevuma “Mājas labumi”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.