Foto-Andrey Starostin/Fotolia

Tomāti jāņogu sulā. Īpaši aromātiska marinādes recepte 0

Sastāvdaļas – tomāti pēc vajadzības, 1 litrs jāņogu sulas, 2 ēdamkarotes sāls, 1 ēdamkarote cukura, 3 graudiņi melno piparu, mandeles gabaliņš, 2 ķiploka daiviņas, dilles, piparmētras zariņš.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
TV24
Ar ko Lukašenko uzjautrinājis Slaidiņu: “Tur veči stūma ezi ārā ar visām adatām!” 12
Ar vienu roku dod, ar otru ņem – G7 dienaskārtībā vairs nav Krievijas aktīvu konfiskācija. Ir tikai bailes?
Lasīt citas ziņas

Atlasa stingrus, iesārtus vidēja lieluma tomātus.

Kātiņa vietā iedur ar koka irbulīti līdz augļa vidum.

CITI ŠOBRĪD LASA

Litra burkā ieliek 3 melnos piparus, nelielu mandeles gabaliņu. Tomātus aplej ar jāņogu sulu, rēķinot uz 1 litru sulas 2 ēdamkarotes sāls bez kaudzes un 1 ēdamkaroti cukura. Pasterizē 80 °C temperatūrā: litra burkas – 10 minūtes, divlitru burkas – 15 minūtes.

Ja vēlas aromātiskākus tomātus, tad burkā ieliek vēl 1–2 ķiploka daiviņas, dilles, piparmētras zariņu.

Sagatavots pēc tematiskā izdevuma “Mājas labumi”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.