Foto – Aija Geida

Tomātu–godži zupa 0

Sastāvdaļas
• 400 g sagrieztu tomātu savā sulā
• 400 ml buljona
• liels sīpols
• 50 g godži ogu
• 50 ml saldā krējuma
• 2 ēdamkarotes olīveļļas
• ēdamkarote cukura
• tējkarote kumīna (vai ķimeņu)
• ¾ tējkarotes sāls
• ¼ tējkarotes čili

Reklāma
Reklāma
Putins mainījis mērķus? Atklāti jauni ASV izlūkošanas dati
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
VIDEO. “Cepuri nost, grūtākais teikums TV vēsturē!” Soctīklotāji sajūsmā par ziņu diktores Vondas prasmīgo dikciju
Lasīt citas ziņas

Godži ogas iemērc uz nakti, lai tās kļūst mīkstas. Sīpolu nomizo, sakapā un apcep uz pannas olīveļļā. Pievieno kumīnu, čili pulveri un cep divas minūtes. Pieliek tomātu gabaliņus, godži ogas un buljonu. Vāra 10 minūtes. Pievieno sāli un cukuru, samaisa. Atdzesē un sablendē. Pasniedz ar saldo krējumu un zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.