Foto – Aija Geida

Tomātu–godži zupa 0

Sastāvdaļas
• 400 g sagrieztu tomātu savā sulā
• 400 ml buljona
• liels sīpols
• 50 g godži ogu
• 50 ml saldā krējuma
• 2 ēdamkarotes olīveļļas
• ēdamkarote cukura
• tējkarote kumīna (vai ķimeņu)
• ¾ tējkarotes sāls
• ¼ tējkarotes čili

Reklāma
Reklāma
Notriektā tautumeita 7
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi 57
Lasīt citas ziņas

Godži ogas iemērc uz nakti, lai tās kļūst mīkstas. Sīpolu nomizo, sakapā un apcep uz pannas olīveļļā. Pievieno kumīnu, čili pulveri un cep divas minūtes. Pieliek tomātu gabaliņus, godži ogas un buljonu. Vāra 10 minūtes. Pievieno sāli un cukuru, samaisa. Atdzesē un sablendē. Pasniedz ar saldo krējumu un zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.