Foto-Valdis Semjonovs

Tomātu kečups ar etiķi un sinepju pulveri 0

Sastāvdaļas
• 6,5 kg tomātu
• 300 g sīpolu
• 450 g cukura
• 100 g sāls
• Ķiploki (puse no nelielas galviņas)
• ½ tējkarotes sinepju pulvera
• 3 krust­nagliņas
• 6 melno piparu graudi
• 350 ml 9% galda etiķa

Reklāma
Reklāma
Ja ASV uzbruks Irānai: 8 speciālisti konkrēti pasaka, kas pasaulē notiks 15
Kokteilis
Vai esi dzimis vienā no šiem datumiem? Šie īpašie dzimšanas datumi liecina, ka tev ir sena dvēsele 7
Veselam
Zinātnieki izsaka steidzamu brīdinājumu par alus dzeršanu no stikla pudelēm! Ko viņi atklāja?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Tomātus blanšē un noņem mizu. Tad sablendē vai samaļ gaļas mašīnā un vāra. Pievieno sablendētu sīpolu, ķiploku un pusi cukura. Garšvielas samaļ un pieber masai. Turpina vārīt uz lēnas uguns, kamēr masa samazinās uz pusi. Pievieno atlikušo cukuru, sāli, etiķi un vāra vēl 15 minūtes. Masu lej sterilās burciņās un aizvāko.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.