Foto: As food studio/Shutterstock

Tomātu mērce ar baziliku 0

Sastāvdaļas
• 300 ml tomātu sulas
• 300 ml vistas buljona
• pussīpols
• pusēdamkarote vīna etiķa
• pusēdamkarote tomātu pastas
• ½–1 ēdamkarote cukura
• 1,5 ēdamkarotes svaiga sasmalcināta bazilika

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sasmalcina sīpolu. Samaisa katlā visas izejvielas, izņemot baziliku. Dažas minūtes pavāra bez vāka. Pievieno pusēdamkaroti bazilika un sablendē mērci. Pirms pasniegšanas uzkaisa mērcei atlikušo baziliku.

Sarkanā tomātu mērce lieliski papildinās ceptus vistas stilbiņus un pastu/makaronus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.