Foto: As food studio/Shutterstock

Tomātu mērce ar baziliku 0

Sastāvdaļas
• 300 ml tomātu sulas
• 300 ml vistas buljona
• pussīpols
• pusēdamkarote vīna etiķa
• pusēdamkarote tomātu pastas
• ½–1 ēdamkarote cukura
• 1,5 ēdamkarotes svaiga sasmalcināta bazilika

Reklāma
Reklāma
VIDEO. Kāpēc gurķus tin plēvē? Atbilde tevi pārsteigs
NATO admirālis atklāj, vai ir pazīmes, ka Krievija tuvākajā laikā plāno iebrukt kādā no NATO valstīm
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 13
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sasmalcina sīpolu. Samaisa katlā visas izejvielas, izņemot baziliku. Dažas minūtes pavāra bez vāka. Pievieno pusēdamkaroti bazilika un sablendē mērci. Pirms pasniegšanas uzkaisa mērcei atlikušo baziliku.

Sarkanā tomātu mērce lieliski papildinās ceptus vistas stilbiņus un pastu/makaronus.