Foto – Aija Geida

Tomātu sacepums ar rīsiem un kabačiem 0

Sastāvdaļas – 400 g tomātu, 150 g rīsu, 400 g kabaču, 100 g labi kūstoša siera, sīpols, 2 ķiploka daiviņas, 2 olas, 2 ēdamkarotes sakapātu zaļumu, 1–1,5 tējkarotes sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Lasīt citas ziņas

Ūdenī ieber pustējkaroti sāls un izvāra rīsus, līdz tie mīksti, bet neizjūk. Kabačus sagriež ripiņās un viegli apcep uz pannas. Tomātus sagriež gabaliņos. Ķiplokus sakapā. Sīpolu smalki sagriež un arī apcep uz pannas. Sieru sarīvē. Olu sakuļ ar sāli un zaļumiem, pievieno ķiplokus un sieru. Ietauko cepamo veidni un kārto tajā rīsus, kabačus un tomātus. Pārlej ar olu masu un cep +190 °C aptuveni 20 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.