Foto: Aija Geida

Tomātu sautējums ar sviesta pupiņām 0

Sastāvdaļas
• 350 g sviesta pupiņu
• 300 g tomātu
• ½ paprikas
• 40 g sviesta
• ķiploka daiviņa
• 2 ēdam­karotes sojas mērces
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
VIDEO. “Gudrīši!” Aivars Lembergs ar vienkāršu piemēru nodemonstrē, kā sankcijas ietekmējušas Krieviju
“AstraZeneca” paziņo, ka tā ir sākusi savas Covid-19 vakcīnas izņemšanu no apgrozības visā pasaulē
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sviesta pupiņām nogriež abus galus un izvāra sālsūdenī mīkstas (aptuveni 5–7 minūtes). Nokāš un sagriež mazākos gabaliņos. Papriku un tomātus sagriež gabaliņos. Ķiploka daiviņu sakapā. Pannā uzkarsē sviestu, pieber sviesta pupiņas, tomātus, ķiplokus un papriku. Pieber sāli un piparus, pielej sojas mērci, uzliek pannai vāku un uz mazas uguns sutina, līdz tomāti izjukuši.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.