Foto: Aija Geida

Tomātu sautējums ar sviesta pupiņām 0

Sastāvdaļas
• 350 g sviesta pupiņu
• 300 g tomātu
• ½ paprikas
• 40 g sviesta
• ķiploka daiviņa
• 2 ēdam­karotes sojas mērces
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Mājas
Berzēšanās gar kājām, gulēšana virsū, astes kustināšana – iemācies saprast, ko kaķis tev šādi “saka”
Veselam
7 produkti, kurus iekļaujot uzturā katru dienu, saņemsiet teju visas organismam nepieciešamās barības vielas
Tas ir noticis! Atbildot uz jautājumu, kāpēc Latvijai jāizstājas no Stambulas konvencijas, Ingmārs Līdaka pārspējis pats savu “Aizver muti!”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sviesta pupiņām nogriež abus galus un izvāra sālsūdenī mīkstas (aptuveni 5–7 minūtes). Nokāš un sagriež mazākos gabaliņos. Papriku un tomātus sagriež gabaliņos. Ķiploka daiviņu sakapā. Pannā uzkarsē sviestu, pieber sviesta pupiņas, tomātus, ķiplokus un papriku. Pieber sāli un piparus, pielej sojas mērci, uzliek pannai vāku un uz mazas uguns sutina, līdz tomāti izjukuši.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.