Foto: Aija Geida

Tomātu sautējums ar sviesta pupiņām 0

Sastāvdaļas
• 350 g sviesta pupiņu
• 300 g tomātu
• ½ paprikas
• 40 g sviesta
• ķiploka daiviņa
• 2 ēdam­karotes sojas mērces
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Krimināls
VIDEO. Tieši pirms pirmā septembra kanalizācijas akā atrod mammu ar divām meitiņām: ir spekulācijas par baisu noziegumu 13
RAKSTA REDAKTORS
“Šķita, ka trakākais nu jau aiz muguras…” Auto “ideālā stāvoklī” jeb pirkums, kas pārvērtās par mācību mūžam
“Zīdainis atrasts ietīts dvielī, melnā atkritumu maisā skapī” – policija arestē studenti, kas slēpusi mirušu jaundzimušo
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sviesta pupiņām nogriež abus galus un izvāra sālsūdenī mīkstas (aptuveni 5–7 minūtes). Nokāš un sagriež mazākos gabaliņos. Papriku un tomātus sagriež gabaliņos. Ķiploka daiviņu sakapā. Pannā uzkarsē sviestu, pieber sviesta pupiņas, tomātus, ķiplokus un papriku. Pieber sāli un piparus, pielej sojas mērci, uzliek pannai vāku un uz mazas uguns sutina, līdz tomāti izjukuši.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.