Foto-Shutterstock

Tomātu un rīsu zupiņa mazuļu vēderiem 0

Šī zupa garšos ne tikai mazuļiem, bet arī viņu vecākiem.

Reklāma
Reklāma
atpazīt savu dvēseles radinieku pēc dzimšanas datuma
RAKSTA REDAKTORS
“Es sakožu zobus un maksāju,” 83 gadus vecu pensionāri Rīgā piespiež atteikties no beztermiņa īres līguma 70
“Neiet mums viegli…” Politoloģe Ilga Kreituse pārcietusi smagu operāciju
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – tītara fileja, 2 tomāti, burkāns, sīpols, 2 ēdamkarotes rīsu, svaigi zaļumi, sāls.

Pagatavošana.

Tītara fileju vāra ūdenī, līdz tā ir mīksta.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sīpolu smalki sagriež, burkānu sarīvē uz smalkas rīves. Ūdenī novāra mīkstus.

Rīsus uzvāra. Gatavo gaļu sagriež mazos gabaliņos vai samaļ gaļas maļamajā mašīnā.

Tomātiem uzlej verdošu ūdeni, lai miziņa viegli noietu nost. Tomātus sagriež gabaliņos un katliņā sautē zem vāka.

Tomātiem pievieno rīsus un sagriezto gaļu, visu samaisa un liek katliņā ar burkāniem. Visu uzvāra, pieber sāli.

Zupu rotā ar pētersīļiem vai citiem zaļumiem pēc garšas.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.