Foto-Anda Krauze

Tomātu zupa ar Lapzemes sieru 0

Sastāvdaļas – tomāti savā sulā, burkāns, sīpols, tomātu pasta, baziliks, ķiploki, augu eļļa, tortiljas, Lapzemes siers, saldais krējums.

Pagatavošana.

Kokteilis
Šos ēdienus nevajadzētu likt uz Vecgada svinību galda – Ugunīgais Zirgs būs nikns
“Savienojums patiesi ir pārrauts!” “The Atlantic” atklāj Eiropas reakciju uz ASV negaidīto lēmumu
“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Lasīt citas ziņas

Sīpolus, ķiplokus un burkānu sagriež un apcep eļļā. Pievieno tomātu pastu un sautē. Pārliek katliņā, pievieno tomātus savā sulā, baziliku un vāra līdz gatavībai. Pēc tam pievieno saldo krējumu un atkārtoti uzvāra. Visu masu sasmalcina blenderī. Lapzemes sieru uzliek uz tortiljas un cep cepeškrāsnī. Zupu ēd kopā ar šo maizi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.