Foto-Anda Krauze

Tomātu zupa ar Lapzemes sieru 0

Sastāvdaļas – tomāti savā sulā, burkāns, sīpols, tomātu pasta, baziliks, ķiploki, augu eļļa, tortiljas, Lapzemes siers, saldais krējums.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā
Kas notiek Lietuvā? Aculiecinieks iemūžinājis uz dzelzceļa sliedēm reti redzamu ainu
“Visa sajūsma beigsies, kad tur notrieks pirmo gājēju…” Cilvēki publiski sāk vērtēt jaunāko Rīgas domes veikumu
Lasīt citas ziņas

Sīpolus, ķiplokus un burkānu sagriež un apcep eļļā. Pievieno tomātu pastu un sautē. Pārliek katliņā, pievieno tomātus savā sulā, baziliku un vāra līdz gatavībai. Pēc tam pievieno saldo krējumu un atkārtoti uzvāra. Visu masu sasmalcina blenderī. Lapzemes sieru uzliek uz tortiljas un cep cepeškrāsnī. Zupu ēd kopā ar šo maizi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.