Foto – Anda Krauze

Tornītis ar zemenēm un biezpiena sieriņu 0

Sastāvdaļas
• tostermaize
• upeņu sīrups
• biezpiena sieriņš ar vaniļas garšu
• lielogu krūmmellenes
• piparmētras lapiņas
• zemenes
• avenes

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
No tostermaizes ar metāla formiņu izspiež apaļas ripiņas un iemērc upeņu sīrupā (tā vietā var izmantot arī zemeņu, jāņogu vai ķiršu sīrupu), lai maize iegūst nokrāsu un garšu. Tad veido kārtojumu, starp maizes ripiņām, kas piesūcinātas ar sīrupu, liekot vaniļas krēmu (biezpiena sieriņš+svaigais siers rikota). To uzspiež, izmantojot konditorejas maisiņu, bet, ja tā nav, uzklāj ar karoti. Uz krēma liek ripiņās sagrieztas ogas (zemenes un lielogu krūmmellenes). Virsējo kārto rotā ar avenēm, mellenēm un zemenēm.

Maizes vietā var izmantot mazas pankūciņas un kārtot tornītī, pa vidu liekot krēmu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.