Foto – Anda Krauze

Tornītis ar zemenēm un biezpiena sieriņu 0

Sastāvdaļas
• tostermaize
• upeņu sīrups
• biezpiena sieriņš ar vaniļas garšu
• lielogu krūmmellenes
• piparmētras lapiņas
• zemenes
• avenes

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
No tostermaizes ar metāla formiņu izspiež apaļas ripiņas un iemērc upeņu sīrupā (tā vietā var izmantot arī zemeņu, jāņogu vai ķiršu sīrupu), lai maize iegūst nokrāsu un garšu. Tad veido kārtojumu, starp maizes ripiņām, kas piesūcinātas ar sīrupu, liekot vaniļas krēmu (biezpiena sieriņš+svaigais siers rikota). To uzspiež, izmantojot konditorejas maisiņu, bet, ja tā nav, uzklāj ar karoti. Uz krēma liek ripiņās sagrieztas ogas (zemenes un lielogu krūmmellenes). Virsējo kārto rotā ar avenēm, mellenēm un zemenēm.

Maizes vietā var izmantot mazas pankūciņas un kārtot tornītī, pa vidu liekot krēmu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.