Foto yamr.ru

Torte “Pina-Colada” 3

Mīklai:

3 glāzes miltu

1 tējkarote sodas

1 tējkarotes cepamā pulvera

1 tējkarote sāls

2 glāzes cukura

200 g sviesta (mīksta)

5 olas

2 tējkarotes vaniļas cukura

2/3 glāzes runa

Pildījumam:

500 g konservētu ananāsu, kopā ar sīrupu

200 g cukura vai pūdercukura

1/3 glāzes svaigi spiestas laima sulas

Kokosa krēmam:

3 olas

nedaudz sāls

200 g pūdercukura

200 g nesālīta sviesta

2/3 glāzes kokosriekstu piena

Pildījumam:

50 g viegli grauzdētu, rīvētu kokosriekstu pārslu

Reklāma
Reklāma

daži gabaliņi ananāsa

Biskvīta gatavošana:

Kokteilis
Skorpionam, protams, – melnā! Kāda ir katras zodiaka zīmes “spēka krāsa”? 5
“Gaisma izdzisīs, kā tas notika Spānijā!” Nosauktas trīs valstis – iespējamie Krievijas kodoltriecienu mērķi 132
Baltkrievija pēkšņi paziņo par krasām izmaiņām septembrī plānotajās militārajās mācībās ar Krieviju 155
Lasīt citas ziņas

Samaisa miltus, sodu, vaniļas cukuru, cepamo pulveri, sāli un cukuru.

Pievieno sviestu un olas.

Pievieno rumu.

Sadala mīklu trīs daļās un cep 180 grādos 25-30 minūtes.

Pildījuma gatavošana:

CITI ŠOBRĪD LASA

Ananāsus sagriež gabaliņos, apber ar cukuru un pārlej ar sulu.

Vāra uz mērenas uguns, līdz cukurs izkūst.

Pilnībā atdzesē.

Krēma gatavošana:

Samaisa kokosriekstu pienu ar sāli, cukuru un vāra uz nelielas uguns, līdz cukurs izkūst.

Pievieno olas un sviestu.

Samaisa ar pildījuma maisījumu, nedaudz krēma atstājot tortes virspusei.

Liekam kūku kopā:
Katru kūkas kārtu pārsmērē ar pildījumu, kas jau ir sajaukta ar kokosriekstu krēmu.

Augšējo kārtu papildus nosmērē ar kokosriekstu krēmu, tāpat – kūkas malas.

Maliņas arī rotā ar kokosriekstu skaidiņām.

Kūkas viduci rotā ar ananāsiem.

Recepte no yamr.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.