Foto – Fotolia

Triju augļu šeiks enerģiskam dienas sākumam. Un padomiņi augļu mizošanai! 0

Apelsīnu mīkstumu atdalīt no mizām nav nemaz tik grūti. Svarīgākais instruments ir ass nazis – vislabāk, protams, filejas nazis. Vispirms apelsīnam augšpusē un apakšā nogriež mizu, līdz atsegts mīkstums. Pēc tam liek to stāvus un nogriež mizu no augšas uz apakšu līdz ar balto plēvi. Starp augļa daiviņām ir balta plēve, no kuras ar asu nazi atliek izgriezt augļa mīkstumu.

Reklāma
Reklāma
Nopludināti visi 28 miera plāna punkti: kāpēc Polijai tajā ir unikāla loma? 50
Burbuļojoša skaņa un pēdējais skatiena mirdzums. Medmāsa atklāj, kas notiek ar cilvēku īsi pirms nāves
Pieci labākie ministri, kādi Latvijā bijuši kopš neatkarības atjaunošanas – viņi būtiski mainījuši mūsu valsti 1
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
2 mango
2 apelsīni
½ ananasa
1 l paniņu
1 ēdamkarote kokosriekstu krēma
Malts ingvers, kanēlis un kardamons pēc garšas

Pagatavošana
1. Mango nomizo un sagriež gabaliņos. Apelsīnu mīkstumu atdala no mizām un plēvēm. Ananasu nomizo un sagriež gabalos.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Pusi augļu samaļ un pievieno atlikušās sastāvdaļas. Pārējos augļus iemaisa biezenī. Pilda glāzēs un pasniedz, rotātus ar augļu iesmiņu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.