Foto – Fotolia

Zivis 0

Zivju zīmē dzimušie cilvēki – īsti estēti un patiesi romantiķi. Zivis ir samērā taupīgas, tāpēc nevajadzētu gaidīt no Zivīm pēkšņu piedāvājumu lidot uz Meksiku vai nobraukt plostos pa kalnu upi.

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
Dārzs
FOTO. Cik šogad maksā stādi, un kas ir piedāvājumā? Reportāža no Siguldas Stādu parādes
Kokteilis
Gudri jau kopš dzimšanas: 5 zodiaka zīmju pārstāvji, kuri var lepoties ar attīstītu intelektu
Lasīt citas ziņas

Tomēr Zivis spēj radīt īstu romantiku bez nopietniem ieguldījumiem. Piemēram, romantiskus uzrakstus uz asfalta, negaidītus apsveikumus TV vai radio, bannerus ar tavu attēlu un atzīšanos mīlestībā…

Zivju stilā ir sarīkot randiņu uz debesskrāpja jumta, divatā doties nakšņot siena pļavā vai pavadīt nakti pie ugunskura, skatoties zvaigznēs un solot viens otram mūžīgu mīlestību.

CITI ŠOBRĪD LASA

Turklāt sirsnības un patiesuma noskaņa Zivju vārdos, kā likums, ir romantiskāka par jebkuru romantiskāko apkārtni vai negaidītām dāvanām. Un vēl Zivis ir īsti burvju mākslinieki seksā, kas nozīmē, ka viņi dāvinās savām partnerēm burvīgas un neaizmirstamas mīlas naktis.

Katram cilvēkam gribas, lai dzīvi izdaiļotu kāda kripatiņa romantikas. Rožu ziedlapiņas gultā, vakariņas sveču gaismā, ar šampanieti, mūziku un atzīšanos mīlestībā… Tomēr ne visi vienlīdz tiecas pēc romantikas un spējīgi iekarot savus partnerus ar romantiskiem žestiem. Starp 12 zodiaka zīmēm, izrādās, ir arī īsteni romantiķi, kas gatavi uz ko skaistu vai katru dienu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.