Foto-Aija Geida

Turku zirņu sautējums ar spinātiem 8

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

FOTO. Bērnudārzs, par kuru runā visa Latvija – tik grezna Ziemassvētku pasaka, šķiet, citviet nav redzēta
Kokteilis
Tikai šīs četras zodiaka zīmes mirdzēs visu 2026. gadu: kas tās sagaida
Kokteilis
Ziemassvētki – brīnumu laiks, bet daļai zodiaka zīmju pārstāvju tās ir tīrās mocības! Uzzini, kuras zīmes patiesībā necieš šos svētkus
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 240 izvārītu vai konservētu turku zirņu
• 2 ķiploka daiviņas
• 600 g spinātu lapu
• 3 ēdamkarotes olīveļļas
• 3 ēdamkarotes saldā krējuma
• ½ tējkarotes ķimeņu
• 1 tējkarote paprikas pulvera
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• 1 tējkarote sāls

Pagatavošana.
Ķiplokus smalki sakapā. Spinātu lapiņas nomazgā, nosusina un sagriež smalkāk. Pannā uzkarsētā eļļā 30 sekundēs apcep ķimenes, maltus melnos piparus un paprikas pulveri. Pievieno turku zirņus, ķiplokus un nedaudz apcep. Pieliek spinātu lapiņas un saldo krējumu, samaisa un pasutina 3–4 minūtes. Pasniedz ar sutinātiem dārzeņiem un salātiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.