Foto: Aija Geida

Turnepša, burkānu un kolrābja salāti 0

Sastāvdaļas
• ⅓ kolrābja
• vidējs turnepsis
• vidējs burkāns
• skābs ābols
• neliels sīpols
• 150 g skābā krējuma (15%)
• 3 ēdamkarotes sakapātu zaļumu (dilles, pētersīļi)
• pustējkarote cukura
• ⅓–½ tējkarotes sāls
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu

Krievijai izdodas segt milzīgos zaudējumus frontē – elementāri!
Kustību “Bez partijām” pamet viens no tās dibinātājiem, atsaucot savus aicinājumus tur līdzdarboties
Kokteilis
Ko jums nesīs 2026. gads: prognoze pēc konkrētā dzimšanas datuma
Lasīt citas ziņas

Uz smalkās skaidiņu rīves sarīvē saknes. Sīpolu un zaļumus sīki sakapā, ābolu sagriež skaidiņās. Krējumam pieliek sāli, cukuru un maltus melnos piparus un sajauc. Pārlej sarīvētajiem dārzeņiem krējuma mērci, pievieno zaļumus un sīpolu, samaisa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.