Foto: Aija Geida

Turnepša, burkānu un kolrābja salāti 0

Sastāvdaļas
• ⅓ kolrābja
• vidējs turnepsis
• vidējs burkāns
• skābs ābols
• neliels sīpols
• 150 g skābā krējuma (15%)
• 3 ēdamkarotes sakapātu zaļumu (dilles, pētersīļi)
• pustējkarote cukura
• ⅓–½ tējkarotes sāls
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu

Veselam
Lūk, kā izskatās nekopta sieviete: 7 pazīmes, kas par to liecina
Kokteilis
Tikai šīs četras zodiaka zīmes mirdzēs visu 2026. gadu: kas tās sagaida
Kokteilis
“Nevarēju iedomāties, ka ar savu dēlu drīkstēs dalīties tikai dzīvoklī!” Didrihsonei pēc eglītes bērnudārzā uzbrukusi bēdiņa
Lasīt citas ziņas

Uz smalkās skaidiņu rīves sarīvē saknes. Sīpolu un zaļumus sīki sakapā, ābolu sagriež skaidiņās. Krējumam pieliek sāli, cukuru un maltus melnos piparus un sajauc. Pārlej sarīvētajiem dārzeņiem krējuma mērci, pievieno zaļumus un sīpolu, samaisa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.