Foto-Fotolia

Upene ar pieneņu sīrupu – veselīgs un sildošs dzēriens 0

Sastāvdaļas
Upeņu morss (200 g)
Pieneņu sīrups (20 g)
Saberzts ingvers (pusotra šķipsniņa)
Saberztas krustnagliņas (puse šķipsniņas).

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti 3
VIDEO. “Viņi visu filmēja, fotografēja…” Radinieki atklāj jaunas detaļas par traģisko avāriju Gulbenes novadā
Vācija nosaukusi valsti, kas varētu kļūt par nākamo Krievijas upuri, ja Ukraina zaudēs karā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Morsu un sīrupu lej katliņā, pievieno ingveru un krustnagliņas. Silda uz plītiņas līdz pirmajiem garaiņiem (65–70 °C).

Ikvienam gardēdim ir iespēja iepazīties ar receptēm, kā upeņu morsu apvienot ar citām Latvijas garšām interneta vietnē: http://www.gardumuti.lv.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.