Foto: Aija Geida

Upeņu–kokosriekstu cepumiņi. Veselīgs našķis! 0

Sastāvdaļas
• 1 kg saldētu upeņu
• 120 g kokosriekstu skaidiņu
• 80 g lazdu riekstu
• 80 g medus

Reklāma
Reklāma
“Un ko “Lidl”, “Maxima”, “Rimi”, “Senukai”? Iekasē tikai no tautas naudiņu,” pirms “Melnās piektdienas” latvieši atklāj vienu veikalu, kur jādodas iepirkties
Ukrainas iznīcinātājs, bombardē un bloķē okupantu ceļu uz karsto punktu; krievu pašnāvnieki spridzinātāji bezspēcīgi
TV24
Slaidiņš: “Ja krīt Pokrovska, tad gandrīz droši, ka Krievija turpmākais mērķis būs…”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Upenes nedaudz atlaidina un sabendē kopā ar medu. Riekstus smalki samaļ. Ogu masai pievieno riekstus, kokosriekstu skaidiņas un samaisa. Ja masa iznāk šķidra, var pievienot vēl kokosriekstu skaidiņas. Masu liek uz cepampapīra 8 mm biezā kārtā un žāvē 46 grādu temperatūrā 24–26 stundas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.