Upeņu–kokosriekstu cepumiņi. Veselīgs našķis! 0
Sastāvdaļas
• 1 kg saldētu upeņu
• 120 g kokosriekstu skaidiņu
• 80 g lazdu riekstu
• 80 g medus
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
3
VIDEO. “Viņi visu filmēja, fotografēja…” Radinieki atklāj jaunas detaļas par traģisko avāriju Gulbenes novadā
Vācija nosaukusi valsti, kas varētu kļūt par nākamo Krievijas upuri, ja Ukraina zaudēs karā
Pagatavošana.
Upenes nedaudz atlaidina un sabendē kopā ar medu. Riekstus smalki samaļ. Ogu masai pievieno riekstus, kokosriekstu skaidiņas un samaisa. Ja masa iznāk šķidra, var pievienot vēl kokosriekstu skaidiņas. Masu liek uz cepampapīra 8 mm biezā kārtā un žāvē 46 grādu temperatūrā 24–26 stundas.