Foto: Aija Geida
Upeņu–kokosriekstu cepumiņi. Veselīgs našķis! 0
Sastāvdaļas
• 1 kg saldētu upeņu
• 120 g kokosriekstu skaidiņu
• 80 g lazdu riekstu
• 80 g medus
“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
“Tagad vēl jo vairāk nebrauksim!” No jaunā gada mainīsies Jūrmalas iebraukšanas nodevas apmērs
Siguldā “nemieri” pieņemas spēkā – no amata atkāpusies pašvaldības priekšsēdētāja vietniece
25
Pagatavošana.
Upenes nedaudz atlaidina un sabendē kopā ar medu. Riekstus smalki samaļ. Ogu masai pievieno riekstus, kokosriekstu skaidiņas un samaisa. Ja masa iznāk šķidra, var pievienot vēl kokosriekstu skaidiņas. Masu liek uz cepampapīra 8 mm biezā kārtā un žāvē 46 grādu temperatūrā 24–26 stundas.



