Foto: Aija Geida
Upeņu–kokosriekstu cepumiņi. Veselīgs našķis! 0
Sastāvdaļas
• 1 kg saldētu upeņu
• 120 g kokosriekstu skaidiņu
• 80 g lazdu riekstu
• 80 g medus
Reklāma
Reklāma
Auns – melns, Lauva – balts: neveiksmīgākā krāsa katrai zodiaka zīmei
Viņš ir 14 gadus jaunāks par bijušo vīru… Dana Reizniece bauda dzīvi jaunās attiecībās
“No tā uzņēmuma pagātnē ir zagts un zagts, un zagts, un zagts.” Vai Ukraina ir korumpētākā valsts Eiropā?
Pagatavošana.
Upenes nedaudz atlaidina un sabendē kopā ar medu. Riekstus smalki samaļ. Ogu masai pievieno riekstus, kokosriekstu skaidiņas un samaisa. Ja masa iznāk šķidra, var pievienot vēl kokosriekstu skaidiņas. Masu liek uz cepampapīra 8 mm biezā kārtā un žāvē 46 grādu temperatūrā 24–26 stundas.



