Uz iesmiem cepti šampinjoni 0

Sastāvdaļas – 300 g šampinjonu, 2 dažādu krāsu paprikas, 400 g ķiršu tomātu, liels sīpols.

Reklāma
Reklāma
Nekavējoties vērsies pēc palīdzības, ja pamani kādu no šiem brīdinājuma signāliem: 7 modernā alkoholiķa pazīmes
“Tika pateikts izkāpt no autobusa, skaidri apzinoties, ka bērna galamērķis ir 250 kilometru attālumā…” Sieviete sašutusi par “Ecolines” šofera rīcību 2
Kokteilis
Auns – neizlēmība, Jaunava – paviršība: kāda rīcība spēj nokaitināt katru zodiaka zīmi?
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas marinādei – 200 g krējuma (20%), pāris šķipsnas malto melno piparu, tējkarote kaltēta rozmarīna un bazilika, 2 ķiploka daiviņas, sāls.

Pagatavošana.

Visus dārzeņus nomazgā un nosusina. Sīpolu notīra un sagriež lielos riņķos. Papriku sadala četrās daļās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavo marinādi – ķiploku saspiež un pievieno krējumam un garšvielām, visu samaisa. Šajā marinādē liek sagatavotos dārzeņus un atstāj uz 2 – 3 stundām.

Dārzeņus pamīšus kārto uz iesmiem un cep uz oglēm, līdz apbrūninās miziņa. Gatavos iesmiņus var pārkaisīt ar zaļumiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.