Foto – allforlady.info

Gardums Valentīna dienai – uz mēles kūstošas, saldas bezē sirdis 1

Sastāvdaļas
tējkarote laima sulas
jāņogu želeja
avenes vai zemenes
100 g saldā krējuma
nesālītas pistācijas
pūdercukurs
olbaltums

Kokteilis
Numerologi nopludinājuši laimīgo sarakstu: šajos četros datumos dzimušajiem Ugunīgā Zirga gads būs neprātīgi veiksmīgs
Buratino tiks aprīts: Strelkovs no cietuma prognozē, ar ko beigsies “romāns” starp Vašingtonu un Kremli 49
Cik daudz skaidras naudas vajadzētu glabāt mājās? Eksperti sniedz precīzu atbildi
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sakuļ olu baltumus, pakāpeniski pievieno cukuru un kuļ aptuveni trīs minūtes. Pēc tam pievieno smalcinātas pistācijas un samaisa.
Konditorejas uzgali pilda ar olbaltumu maisījumu un uz cepampapīra izveido sirds formiņas cepumus. Cep 110 grādos aptuveni stundu.
Bezē vajadzētu izdoties cietiem. Sirsniņas liek trauciņos un rotā ar ogām.
Želeju uzsilda mikroviļņu krāsnī 20 sekundes – kopā ar laima sulu. Pārlej ogām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.