Foto: Anda Krauze

Uzkodu plate – rota svētku galdam 0

Sastāvdaļas
• prošuto jeb vītināts šķiņķis
• vārītais prošuto jeb prosciutto cotto
• salami
• cietais kazas siers
• minimocarella
• apelsīns
• kaltēti tomāti
• olīvas
• zilā pelējuma siers Dor Blue
• vīģu ievārījums (pikantumam var iespiest ķiploka daiviņu!)

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Visus produktus glīti kārto uz koka dēlīša. Sieri labi sader ar ievārījumu un olīvām, gaļa – ar vītinātiem tomātiem. Bet var arī pagaršot gaļu ar ievārījumu un sieru. Sarīko garšu eksploziju!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.