Foto: Anda Krauze

Uzkodu plate – rota svētku galdam 0

Sastāvdaļas
• prošuto jeb vītināts šķiņķis
• vārītais prošuto jeb prosciutto cotto
• salami
• cietais kazas siers
• minimocarella
• apelsīns
• kaltēti tomāti
• olīvas
• zilā pelējuma siers Dor Blue
• vīģu ievārījums (pikantumam var iespiest ķiploka daiviņu!)

Reklāma
Reklāma
Veselam
Augsts asinsspiediens? 9 augi un garšvielas, kas dabiski palīdz to mazināt
Vēstījums no viņpasaules: 12 veidi kā gari cenšas ar jums sazināties
Kokteilis
Vēzi vislabāk raksturo vaniļas garša, bet Lauvu – mango: saldējuma horoskops katrai zodiaka zīmei
Lasīt citas ziņas

Visus produktus glīti kārto uz koka dēlīša. Sieri labi sader ar ievārījumu un olīvām, gaļa – ar vītinātiem tomātiem. Bet var arī pagaršot gaļu ar ievārījumu un sieru. Sarīko garšu eksploziju!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.