Foto: Anda Krauze

Uzkodu plate – rota svētku galdam 0

Sastāvdaļas
• prošuto jeb vītināts šķiņķis
• vārītais prošuto jeb prosciutto cotto
• salami
• cietais kazas siers
• minimocarella
• apelsīns
• kaltēti tomāti
• olīvas
• zilā pelējuma siers Dor Blue
• vīģu ievārījums (pikantumam var iespiest ķiploka daiviņu!)

Kokteilis
Mūsdienās daudzi pat nav dzirdējuši par šiem PSRS laiku mācību priekšmetiem: 7 aizmirstas “disciplīnas”
Kokteilis
FOTO. 5 latviešu Merilinas Monro: sievietes, kurām piemīt skaistuma ikonas šarms. Dažas pat ir bīstami līdzīgas
“Tā noteikti kļūs par lielu problēmu visā pasaulē,” eksperti brīdina par ļoti nepatīkamas ādas sēnītes infekcijas izplatību 9
Lasīt citas ziņas

Visus produktus glīti kārto uz koka dēlīša. Sieri labi sader ar ievārījumu un olīvām, gaļa – ar vītinātiem tomātiem. Bet var arī pagaršot gaļu ar ievārījumu un sieru. Sarīko garšu eksploziju!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.