Foto – Aija Geida

Uzkodu tornīši mūsu karoga krāsās 0

Sastāvdaļas
• 3 mocarellas iepakojumi (3 x 125 g)
• 2 garenās galda bietes
• ½ citrona
• 2 ķiploka daiviņas
• 2 ēdamkarotes eļļas
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Ķiplokus smalki sakapā. Bietes nomizo, sagriež plānās šķēlītēs, ieberž tajās ķiplokus, pa vienai liek uz pannas, pārslaka ar augu eļļu, apkaisa ar sāli un maltiem melnajiem pipariem. Cep iepriekš līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī 20–25 minūtes (atkarībā no biezuma un šķirnes cepšanas laiks var atšķirties). Atdzesē un pārslaka ar citrona sulu. Mocarellas sieru sagriež šķēlītēs. Katru apkaisa ar nedaudz sāls, jo šim sieram ir izteikti salda garša. Kārto tornīšus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.