Foto – Fotolia

Pretējās zīmes: Vērsis un Skorpions 0

Vērsis un Skorpions viens otram domāti, lai līdzsvarotu materiālās un garīgās vajadzības un vērtības.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
Farmācijas gigants “AstraZeneca” atzīst, ka viens no tās Covid-19 vakcīnas blakusefektiem var būt pat nāvējošs 7
FOTO. Muskuļains torss! Pirmo reizi redzam Donu jaunajā Eirovīzijas tērpā 14
Lasīt citas ziņas

Vispārējā tendence: Vērši pārāk daudz nozīmes piešķir materiālajām lietām, mērot savu pašvērtību pēc naudas un īpašumu skalas. Skorpioni, no otras puses, velta visus spēkus garīgiem meklējumiem, bieži pilnībā novēršoties no materiālās pasaules.

Vērša un Skorpiona dzīves mācības

Vērsis var iemācīties vājināt saiknes ar fizisko pasauli un pacelt savas intereses arī garīgajā plānā, kuru pārvalda Skorpions. Skorpions var no Vērša iemācīties apdzīvot materiālo lietu pasauli. Abiem jāiemācās “būt pasaulē, bet pilnībā tai nepiederēt.”

CITI ŠOBRĪD LASA

Vērsim un Skorpionam piemīt kopīga spēja radīt. Vērši bieži rada vienkārši radīšanas dēļ, tāpēc viņiem vajadzētu mēģināt likt lietā savu radošumu garīgiem mērķiem.

Vērsim ir spilgti izteikta sava spēka apziņa materiālajā pasaulē, kamēr Skorpions pārvalda okulto jomu un visu, kas attiecas uz viņsauli. Abu uzdevums ir šos spēkus izmantot produktīvi.

Skorpionam jāliek lietā savas spējas, lai nokļūtu augstākā apziņas pakāpē, tai pašā laikā neizslēdzot fizisko aspektu. Vērši var izmantot savu mērķtiecību un pašdisciplīnu, lai paliktu uzticīgi arī garīgajam ceļam.


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.