Foto – Shutterstock

Vārītas kukurūzas vālītes ar sviestu 0

Sastāvdaļas
• 4 kukurūzas vālītes
• 1 ēdamkarote sviesta
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Lūdz palīdzību Jāņa meklēšanā: “Jāķemmē krasti līdz pat jūrai, jo HES bija palaidis turbīnas, straume nereāla – apgāza laivu…”
Spriedze pie robežas: Polija izsaka brīdinājumu Vācijai
Putins paplašina armijas bāzes un gatavojas pārvietot vairāk karaspēka pie Eiropas robežām
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kukurūzas vālītes notīra, liek katlā ar vārošu ūdeni un vāra aptuveni 15–20 minūtes, līdz mīkstas, un izņem no ūdens. Apziež ar sviestu, apkaisa ar sāli, jo kukurūzai ir izteikti salda garša, un pasniedz siltas. Ja mājās ir tvaicētājs, kukurūzu labāk nevis vārīt ūdenī, bet iztvaicēt mīkstu, tad maksimāli saglabājas vērtīgās vielas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.