Foto – Shutterstock

Vārītas kukurūzas vālītes ar sviestu 0

Sastāvdaļas
• 4 kukurūzas vālītes
• 1 ēdamkarote sviesta
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā 48
Kas notiek Lietuvā? Aculiecinieks iemūžinājis uz dzelzceļa sliedēm reti redzamu ainu
Kokteilis
Astrologi un numerologi atklāj: Tiem, kas dzimuši šajos trīs mēnešos, piemīt neparasta dāvana
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kukurūzas vālītes notīra, liek katlā ar vārošu ūdeni un vāra aptuveni 15–20 minūtes, līdz mīkstas, un izņem no ūdens. Apziež ar sviestu, apkaisa ar sāli, jo kukurūzai ir izteikti salda garša, un pasniedz siltas. Ja mājās ir tvaicētājs, kukurūzu labāk nevis vārīt ūdenī, bet iztvaicēt mīkstu, tad maksimāli saglabājas vērtīgās vielas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.