Foto – Shutterstock

Vārītas kukurūzas vālītes ar sviestu 0

Sastāvdaļas
• 4 kukurūzas vālītes
• 1 ēdamkarote sviesta
• ½ tējkarotes sāls

Kas tad nu? Baltais nams paziņo, ka Trampa un Zelenska tikšanās laiks tiek pārcelts
Veselam
Pārsteigti pat paši zinātnieki: tava dibena forma atklāj, vai tev draud kāda nopietna slimība
Kokteilis
Tā tik ir satikšanās! Guntara Rača neatzītie bērni Ziemassvētkos piedzīvojuši negaidītu brīnumu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kukurūzas vālītes notīra, liek katlā ar vārošu ūdeni un vāra aptuveni 15–20 minūtes, līdz mīkstas, un izņem no ūdens. Apziež ar sviestu, apkaisa ar sāli, jo kukurūzai ir izteikti salda garša, un pasniedz siltas. Ja mājās ir tvaicētājs, kukurūzu labāk nevis vārīt ūdenī, bet iztvaicēt mīkstu, tad maksimāli saglabājas vērtīgās vielas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.