Foto – Shutterstock

Vārītas kukurūzas vālītes ar sviestu 0

Sastāvdaļas
• 4 kukurūzas vālītes
• 1 ēdamkarote sviesta
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Melnā svītra ir aiz muguras: šīs zodiaka zīmes septembra beigās beidzot spēs atvadīties no problēmām
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kukurūzas vālītes notīra, liek katlā ar vārošu ūdeni un vāra aptuveni 15–20 minūtes, līdz mīkstas, un izņem no ūdens. Apziež ar sviestu, apkaisa ar sāli, jo kukurūzai ir izteikti salda garša, un pasniedz siltas. Ja mājās ir tvaicētājs, kukurūzu labāk nevis vārīt ūdenī, bet iztvaicēt mīkstu, tad maksimāli saglabājas vērtīgās vielas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.