Foto-Anda Krauze

Vasaras augļu salāti ar kazas sieru un karamelizētu medus kraukšķi
 0

Sastāvdaļas: Medus kraukšķis: 200 g cukura, 6 ēd. k. medus, 2 ēd. k. sodas. Salātiem: 100 g arbūza, 50 g greipfrūta, 50 g apelsīna, salāti, 60 g kazas siera. Mērce: meža aveņu medus, balzamiko etiķis.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Cilvēki satraukušies par Ģirta Ķestera pēkšņajām pārmaiņām: aktieris sniedz atklātu komentāru
VIDEO. Desmitiem patruļmašīnu, ievainots policists – ķīlnieku krīze vilcienā; arestēts Latvijas pilsonis 17
Kokteilis
Darbs ir dzīves jēga!? Kurām zodiaka zīmēm visātrāk draud izdegšana, bet kuras ir “darbadrošas”? 1
Lasīt citas ziņas

Cukuru kausē kopā ar medu, līdz sāk veidoties aromātiska karamele. Tad pievieno sodu, nedaudz izmaisa un lej metāla paplātē uz pergamenta. Ļauj atdzist 1 – 1,5 stundas. Augļus sagriež un sajauc ar salātu lapiņām. Pievieno kazas sieru. Gatavojot mērci, medum piejauc klāt balzametiķi. Mērci lej atsevišķā traukā.

 

Gatavoja restorāna “Esplanāde” šefpavārs Ģirts Lejiņš

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.