Foto-Anda Krauze

Vasaras augļu salāti ar kazas sieru un karamelizētu medus kraukšķi
 0

Sastāvdaļas: Medus kraukšķis: 200 g cukura, 6 ēd. k. medus, 2 ēd. k. sodas. Salātiem: 100 g arbūza, 50 g greipfrūta, 50 g apelsīna, salāti, 60 g kazas siera. Mērce: meža aveņu medus, balzamiko etiķis.

 

Kā gatavot?

RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievi uzbrūk Putinam ar vēl vienu neērtu jautājumu, iznīcinot Kremļa mītus
Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
Lasīt citas ziņas

Cukuru kausē kopā ar medu, līdz sāk veidoties aromātiska karamele. Tad pievieno sodu, nedaudz izmaisa un lej metāla paplātē uz pergamenta. Ļauj atdzist 1 – 1,5 stundas. Augļus sagriež un sajauc ar salātu lapiņām. Pievieno kazas sieru. Gatavojot mērci, medum piejauc klāt balzametiķi. Mērci lej atsevišķā traukā.

 

Gatavoja restorāna “Esplanāde” šefpavārs Ģirts Lejiņš

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.